Du kan ta reda på om en husbil eller husvagn är tillgänglig genom att välja de datum du vill resa i kalendern. Alla fordon som visas i sökresultaten bör vara tillgängliga under den valda perioden.

Du kan också söka efter datum i fordonsprofilen. I din mobil ser du knappen "Se tillgänglighet" längst ner och när du klickar på den visas fordonets kalender. På datorn och surfplattan klickar du på " Se tillgänglighet". Tillgängliga datum är markerade med vitt.

Du kan sedan starta en bindande bokningsförfrågan eller en direktbokning - beroende på fordonets profil. Ägaren måste svara under de första 24 timmarna.