MyCamper använder tredjepartsleverantören Stripe för alla betalningar. Stripe är världens tredje största betalningsleverantör och är etablerad i 120 länder. All information som användare anger på MyCampers webbplats hanteras i krypterad form och lämnas inte ut till tredje parter.

För att kunna ta emot betalningar till ditt bankkonto måste du ha skapat ett konto och fyllt i dina kontouppgifter. Detta gör du i det tredje steget i Kom igång - Verifiera ID.

Alla betalningar som görs av MyCamper till både ägare och hyrare tar mellan 5-10 arbetsdagar att nå mottagarens konto.