Hvis du bruker noen minutter på å oppdatere kalenderen din, vil det være en fordel for deg, og det vil også forbedre totalopplevelsen for leietakerne.

Du kan blokkere perioder i kjøretøyprofilen din. Det gjør du ved å gå til " Mitt kjøretøy" og deretter klikke på "Tilgjengelighet":

Kalenderen åpnes, og du kan klikke på "Legg til blokkert periode". Velg datoen i popup-vinduet i kalenderen og klikk på Lagre.

De blokkerte datoene dine vises i oversikten her. Bestillingsforespørsler for blokkerte perioder er ikke mulig. Ikke glem å lagre.