For å sende en melding til en leietaker må du opprette en profil, legge ut et kjøretøy og motta en bestillingsforespørsel eller en melding. Hvis du leier ut i et nordisk land, må du være ID-verifisert for å kunne svare på meldinger. I Norge verifiserer du deg med BankID.

Når du har mottatt en bookingforespørsel fra en leietaker, vises en knapp som heter "send melding". Hvis du besøker MyCampers nettside på en mobiltelefon, finner du "send melding"-knappen nederst på skjermen, og hvis du besøker nettsiden på en datamaskin, finner du "send melding"-knappen på høyre side.

Når du har mottatt en ny melding, vil du se et varsel øverst til høyre på nettsiden. Hvis du deretter klikker på "meldinger", kommer du til hele samtalen. Du får også et e-postvarsel når leietakeren sender deg en melding. Hvis du åpner e-posten, finner du en lenke som tar deg til samtalen på mycamper.com der du kan svare på meldingen.