MyCamper bruker tredjepartsleverandøren Stripe for alle betalinger. Stripe er verdens tredje største betalingsleverandør og er etablert i 120 land. All informasjon som brukerne legger inn på MyCampers nettside, håndteres kryptert og utleveres ikke til tredjeparter.

For å motta betalinger til bankkontoen din må du ha opprettet en konto og fylt ut kontoinformasjonen din. Dette gjør du i det tredje trinnet i Kom i gang - Verifiser ID.

Alle utbetalinger fra MyCamper til både eiere og leietakere tar mellom 5-10 virkedager før de når mottakerens konto.