Vuokranantajana saat maksun sen jälkeen, kun vuokraaja on hyväksynyt alkutarkastuksen ja vuokra-aika on alkanut. Voit myös saada lisämaksuja vuokra-ajan aikana ja sen jälkeen, esimerkiksi lopputarkastuksen yhteydessä kirjatuista lisäkustannuksista.

Löydät maksut verkkosivustolta Talous-kohdasta. Pääset tälle sivulle matkapuhelimesi Menu-painikkeesta. Tietokoneella löydät valikkovaihtoehdon, kun napsautat profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa. Valitse sitten "Talous" ja pääset maksujen sivulle.

Varauksessa saat myös yksityiskohtaista tietoa kyseisen varauksen maksuista.

Huomaathan, että maksun suorittamisesta voi kestää 5-10 pankkipäivää ennen kuin rahat näkyvät tililläsi, riippuen käyttämästäsi pankista. Valitettavasti MyCamper ei voi nopeuttaa tätä prosessia.