Lejeren indsender betalingen, inklusive servicegebyret, til MyCamper ved hjælp af betalingskort som Visa og Mastercard. MyCamper behandler alle betalinger gennem tredjepartsudbyderen Stripe*.

Når en bookinganmodning foretages mere end 30 dage før indcheckning, betaler lejeren en udbetaling på 25% af bookingbeløbet. Det resterende beløb skal betales mindst 30 dage før indcheckning.

Tidligst 7 dage og senest dagen før indcheckning skal du betale depositum på din booking. MyCamper opbevarer beløbet i bookingen indtil udcheckning. Find ud af mere om depositum her

Alle betalinger fra MyCamper til både ejere og lejere tager mellem 5-10 arbejdsdage at nå frem til modtagerens konto.

*Stripe, en globalt anerkendt betalingsudbyder, der opererer i 120 lande, bruges af MyCamper. Alle brugerindtastede oplysninger på MyCampers hjemmeside er krypterede og forbliver fortrolige og deles ikke med tredjeparter.