MyCamper bruger tredjepartsleverandøren Stripe til alle betalinger. Stripe er verdens tredjestørste betalingsleverandør og er etableret i 120 lande. Alle oplysninger, der indtastes af brugere på MyCampers hjemmeside, håndteres i krypteret form og videregives ikke til tredjeparter.

For at modtage betalinger til din bankkonto, skal du have oprettet en profil og udfyldt dine kontooplysninger. Det gør du i det tredje trin i Kom godt i gang - Verificér ID.

Alle betalinger fra MyCamper til både ejere og lejere tager mellem 5-10 arbejdsdage at nå frem til modtagerens konto.